قارچ ها چگونه بسته بندی می شوند

قارچ ها چگونه بسته بندی می شوند نیو باكس: در این مطلب چگونگی بسته بندی قارچ های خوراكی را برای شما توضیح می دهیم.


قارچ محصول فوق العاده ظریف و حساسی است و پس از برداشت به تدریج كیفیت خود را از دست می دهد لذا برداشت، جابه جایی و نگه داری محصول باید با كمال دقت و مراقبت اجرا شود. وارد شدن هرگونه فشار و ضربه به قارچ باعث قهوه ای شدن كلاهك شده و بازارپسندی آن را به شدت كاهش می دهد
به منظور حفظ كیفیت محصول رعایت نكات ذیل در هنگام برداشت محصول و پس از آن توصیه می شود
      در هنگام چیدن قارچ باید توجه داشت كه به كلاهك فشار بیش از حد وارد نشود و از تماس بیش از حدّ دست با آن نیز خودداری شود
    بهتر است قارچها در هنگام برداشت مستقیماً در ظروف بسته بندی قرار گیرد و از تجمع محصول به صورت توده خودداری شود زیرا این عمل باعث وارد شدن فشار به لایه های زیرین محصول و صدمه دیدن یا قهوه ای شدن آن خواهد شد
      قبل از برداشت محصول از آبیاری بستر خودداری شود زیرا این عمل باعث پخش ذرات خاك بستر بر روی كلاهك قارچ و كثیف شدن آن می شود
در ایران بیشتر قارچ به صورت تازه مصرف و مقدار كمی نیز به صورت كنسرو نگه داری و به بازار عرضه میشود. قارچ تازه بیش از 48 ساعت در حرارت 20 درجه سانتیگراد قابل نگه داری نیست(چون بیش از 70 درصد وزن قارچ را آب تشكیل داده است). اما می توان آن را به مدت  هفته در حرارت 4 درجه سانتیگراد نگه داری كرد. نگه داری قارچ در درجه حرارت بالا موجب خشك شدن، قهوه ای شدن، چرمی شدن بافت، باز شدن كلاهك و طویل شدن ساقه قارچ و در نهایت آلودگی با باكتری می شود، در این صورت بوی زننده از قارچ استشمام می شود. به منظور كاهش آثار حرارت و كمك به نگه داری قارچ معمولاً آنها را در بسته های پلاستیكی مخصوص بسته بندی كرده و سطح بسته توسط یك لایه پلی اتیلن (سلیفون) پوشیده می شود
در ایران معمولاً قارچ به صورت فوق در بسته های 200 تا 400 گرمی در ظروف یكبارمصرف بسته بندی می شود و برای انجام تهویه مناسب معمولاً 4 تا 6 سوراخ كوچك در پوشش پلاستیكی ایجاد می شود
1396/04/14
01:11:53
5.0 / 5
582
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
نیو باکس
newbox.ir - تمامی حقوق نیو باكس محفوظ است

نیو باكس

بسته بندی و جعبه