معافیت مالیاتی ۱۵۰۰ میلیارد تومانی برای دانش بنیان ها

معافیت مالیاتی ۱۵۰۰ میلیارد تومانی برای دانش بنیان ها به گزارش نیو باکس، معاون علمی رئیس جمهور با اشاره به اینکه کل معافیت مالیاتی مصوب معاونت علمی برای شرکتهای دانش بنیان ۱۵۰۰ میلیارد تومان و فروش این شرکت ها بیشتر از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان ارزیابی شده است، اظهار داشت: سال جاری یک گلوگاه مهم و تاریخی در اجرای ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان وجود دارد و ضروری است این قانون از جانب سازمان امور مالیاتی، به صورت شفاف و دقیق اجرایی شود تا ضمن بهره مندی شرکت ها از مزایای این قانون، زمینه برای اطمینان سایر شرکت ها فراهم و به جذب و ترغیب آنان به سمت سرمایه گذاری در پژوهش و توسعه منجر شود.


به گزارش نیو باکس به نقل از ایسنا، حسین افشین در دیدار و نشست مشترک با سیدمحمدهادی سبحانیان، رئس سازمان امور استخدامی کشور که با مبحث اجرای ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان و دیجیتال شدن فرآیندهای نظام مالیاتی به کمک شرکتهای دانش بنیان برگزار شد، ضمن اشاره به ظرفیتهای قانون جهش تولید دانش بنیان و اهمیت همکاری با سازمان امور مالیاتی برای تحقق حمایت های ذیل این قانون، اظهار داشت: همکاری خوبی بین معاونت علمی و سازمان امور مالیاتی وجود دارد و پیس بینی می شود دو درصد از مالیات کشور صرف پژوهش و توسعه در چارچوب اعتبار مالیاتی پژوهش و توسعه به شرکتهای دانش بنیان تخصیص پیدا کند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور بر نقش سرنوشت ساز سازمان امور مالیاتی در اجرای موفق ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان تاکید و خاطرنشان کرد: عزم جدی، پای بندی و حمایت سازمان امور مالیاتی در اجرای کامل ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان با مبحث معافیت و اعتبار مالیاتی می تواند ضمن تحول در مبحث پژوهش و توسعه شرکت ها، ارتباط صنعت با دانشگاه و توسعه محصولات دانش بنیان، به خلق ارززش افزوده و اشتغال منجر شود که کشور از آورده ها و برکات این امر منتفع خواهد شد.
افشین با بیان اینکه معاونت علمی، در مورد ارزیابی و انتخاب شرکتهای دانش بنیان برای دریافت معافیت و اعتبار مالیاتی اهتمام جدی دارد، افزود: ضروری است تا سازمان امور مالیاتی در چارچوب فرآیندی منسجم و یکپارچه، نسبت به قطعیت در اجرای این قانون مصمم باشد تا فعالان شرکتهای دانش بنیان اطمینان داشته باشند در مسیری صحیح گام می گذارند و بعد از طی فراز و نشیب ها و عبور از موانع فراوان، سازمان امور مالیاتی به اجرای این قانون و اعطای تسهیلات مالیاتی متعهد و ملتزم خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه ارزش افزوده حاصل از معافیت ها و اعتبار مالیاتی پژوهش و توسعه برای کشور، درخور توجه و پشتیبانی از اعتبار مالیاتی یک سرمایه گذاری دارای ارزش افزوده خواهد بود. تصویب این قانون را یک گام بزرگ در حمایت مالیاتی از شرکتهای دانش بنیان عنوان نمود.
افشین در بیان اهمیت سرمایه گذاری در حوزه فناوری به تجربه موفق کشور در فناوری نانو اشاره نمود و اظهار داشت: طی بررسی هایی که انجام دادیم، متوجه شدیم در مجموع ۸۰۰ میلیارد تومان درمدت دو دهه در چارچوب های مختلف از نانو فناوری حمایت شده است، در حالیکه ارزش افزوده خلق شده از نانوفناوری برای سال جاری ۶۰ هزار میلیارد تومان بود، عددی که سال آینده به بیشتر از ۸۰ هزار میلیارد تومان می رسد. این مورد نشان داده است پشتیبانی از توسعه فناوری ها تا چه اندازه می تواند ارزش آفرین و توسعه دهنده اقتصاد باشد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور ضمن اشاره به ارزش افزوده بالای حاصل از پژوهش و توسعه شرکتهای دانش بنیان برای کشور، اظهار داشت: کل معافیت مالیاتی مصوب معاونت علمی برای شرکتهای دانش بنیان ۱۵۰۰ میلیارد تومان و فروش این شرکت ها بیشتر از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان ارزیابی شده است که سال جاری یک گلوگاه مهم و تاریخی در اجرای ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان به حساب می آید و ضروری است این قانون از جانب سازمان امور مالیاتی، به صورت شفاف و دقیق اجرایی شود تا ضمن بهره مندی شرکت ها از مزایای این قانون، زمینه برای اطمینان سایر شرکت ها فراهم و به جذب و ترغیب آنان به سمت سرمایه گذاری در پژوهش و توسعه منجر شود.
افشین خاطرنشان کرد: معاونت علمی تلاش می کند دقت و نظارت ها همراه با سختگیری هایی باشد تا به اعتبار برند دانش بنیانی لطمه نخورد و از طرفی، تاییدی بر دریافت اعتبار مالیاتی است که در مقابل انتظار می رود سازمان امور مالیاتی تعهدات قانونی را اجرایی کند تا اعتبار قانون حفظ شده و درضمانت اجرای آن تشکیک و تردیدی برای شرکت ها به وجود نیاید.
معاون علمی رئیس جمهور ضمن اشاره به آمادگی معاونت علمی و شرکتهای دانش بنیان برای تسهیل فرآیندهای نظام مالیاتی با استفاده از فناوری های دیجیتال، اظهار داشت: اگر در این فرآیندهای تسهیل شده و دیجیتال سازمان امور مالیاتی هم حمایت لازم را انجام دهد، دریافت مالیات از مؤدیان هم تسهیل خواهد شد و خیلی از چالش ها و اصطکاک ها کاهش خواهد یافت.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، افشین افزود: همکاری بین ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی با سازمان امور مالیاتی برای تسهیل فرآیندهای نظام مالیاتی تحولی را در ترغیب جامعه به سمت اجرای تعهدات مالیاتی ایجاد خواهد نمود و با رفع موانعی همچون زمان بر بودن، دشوار بودن و واسط گری این فرآیندها، بخش قابل توجهی از جامعه، تعامل بهتری را با سازمان امور مالیاتی خواهند داشت.
وی ضمن اشاره به شعار برجسته دولت چهاردهم بر مبنای وفاق ملی، خاطرنشان کرد: از مصادیق تحقق این شعار در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، تسهیل فرآیندها و کاهش موانع برای مردم است. وقتی سامانه ها بسمت دیجیتال شدن حرکت کنند، خیلی از موانع و خطاهای احتمالی، برطرف خواهد شد و انتظارمان اینست تا این گذار به سمت دیجیتال شدن، توأم با هوشمندی باشد.




منبع:

1403/09/04
12:28:31
5.0 / 5
86
این مطلب نیوباکس را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
نیو باکس
newbox.ir - تمامی حقوق نیو باكس محفوظ است

نیو باكس

بسته بندی و جعبه