معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان:

منطقه آزاد اروند دام زنده از استرالیا وارد می نماید

منطقه آزاد اروند دام زنده از استرالیا وارد می نماید نیو باكس: آبادان - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استانداری خوزستان اظهار داشت: منطقه آزاد اروند بزودی واردات دام زنده از كشور استرالیا را آغاز می كند.


به گزارش نیو باكس به نقل از ایرنا سیدعلی بحرینی مقدم روز سه شنبه در نشست كارگروه ستاد تنظیم بازار منطقه آزاد اروند در سالن اجتماعات این منطقه اضافه كرد: با وارد شدن دام زنده ضمن تولید اشتغال، رونق اقتصادی و ارزآوری بعد از صادرات گوشت به عراق به وجود می آید.
وی در ادامه اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد اروند نقش موثری در تنظیم بازارهای آبادان، خرمشهر و استان خوزستان دارد.
وی اضافه كرد: با عنایت به انحصاری بودن بعضی از كالاها نظیر لوازم خانگی و الكترونیكی توسط افراد در مركز كشور، در این شرایط خاص منطقه آزاد اروند نقش ملی خوبی می تواند بازی كند.
وی بیان كرد: طبق ماده 88 قانون نظام صنفی، مدیریت تنظیم بازار به منطقه آزاد داده شده و فرمانداری ها می توانند یاری دهنده منطقه آزاد باشند، اما بنا به حساسیت در شورای تامین خوزستان مصوب شده قرارگاه های عملیاتی تنظیم بازار در فرمانداری ها داشته باشیم.
بحرینی مقدم اضافه كرد: امید است فرمانداری ها با بسیج امكانات خود، بتوانند نظارت كافی در سطح بازارها داشته باشند و اقلام یارانه ای و كالاهای اساسی در چارچوب قیمت مشخص شده توزیع و ارائه شود.
وی اظهار داشت: با یك كاركارشناسی می توان از ظرفیت های تعاونی های مرزنشینان در مناطق آزاد بهره برد و انحصار كالای خانگی را كه در دست بعضی از افراد در مركز كشور است خارج كرد.

** حذف روادید و ورود اتباع خارجی در منطقه آزاد اروند تحول بزرگ بنیادی در منطقه و استان است
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استانداری خوزستان، حذف روادید و ورود اتباع خارجی در منطقه آزاد اروند را تحول بزرگ بنیادی در منطقه، استان و كشور بیان كرد و اظهار داشت: حذف روادید و ورود اتباع عراقی به منطقه آزاد اروند علاوه بر رونق اقتصادی شهرهای آبادان و خرمشهر در ارزآوری هم موثر است.
بحرینی مقدم ارزآوری ناشی از صادرات غیر نفتی و ورود اتباع خارجی را مهم بیان كرد و اضافه كرد: ارزآوری با استفاده از صنعت گردشگری در بخش های مختلف می تواند در اقتصاد كشور تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی میزان صادرات غیر نفتی به كشور عراق در سال گذشته را 6.8 میلیارد دلار بیان كرد و اظهار داشت: این در شرایطی است كه واردات به كشور فقط 80 میلیون دلار بوده و تراز 100 درصدی مثبت را نشان داده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استانداری خوزستان، با اشاره به اینكه بازار عراق را نباید از دست بدهیم، افزود: باید با كار كارشناسی بازار عراق را تحلیل كرد و سبد كالاهای صادراتی مورد نیاز كشور عراق را تنوع بخشید.
بحرینی مقدم، اضافه كرد: با وجود اینكه در سال 97 درآمد خیلی خوب منابع دولتی از ارز چهار هزار و 200 تومانی در تامین كالاهای اساسی داشتیم، اما نبود هماهنگی و بی نظمی سبب تولید التهاب در بازار شد كه بسته جدید دولت كه ابلاغ گردید تاثیر خویش را در بازار خواهد داشت.
وی در ادامه اظهار داشت: انتظار داریم كه بر سامانه توزیع عرضه كالاهای اساسی نظارت جدیدتری صورت گیرد بنابراین وظیفه ما بسیار حساس و خطیر است چون ارز یارانه ای به آن تعلق می گیرد و یك تفاوت فاحشی با بازار ثانوی ارز دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استانداری خوزستان، با اشاره به اینكه وظیفه ما حذف واسطه ها و مقابله با قاچاق و هزینه های سربار كالاهای اساسی است، اضافه كرد: صیانت و حفاظت از یارانه ارزی وظیفه ما است و باید با همان قیمت به دست مصرف كننده برسانیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر هم در این نشست اظهار داشت: در خرمشهر هیچ كمبود كالایی همچون گوشت
و مرغ وجود ندارد اما ماهی به لحاظ فصل ممنوعیت صید بعضی از گونه ها، امكان دارد عرضه با تنوع قیمتی رو به رو شود.
ولی اله حیاتی در ادامه اضافه كرد: ورود اتباع كشور عراق به بازارهای آبادان، خرمشهر و حتی استان خوزستان یك فرصت است و باید از این فرصت استفاده بهینه كرد.
معاون سرمایه گذاری و توسعه كسب و كار سازمان منطقه آزاد اروند هم اظهار داشت: به منظور تنظیم بازار و برطرف شدن دغدغه مردم آبادان و خرمشهر برای سه قلم كالا محدودیت خروج از مرز را تعیین كردیم و به محض تنظیم شدن بازار مجدد رفع ممنوعیت می گردد.
سیدعلی موسوی، اضافه كرد: دولت برای تنظیم بازار پارامترهایی را برای پشتیبانی از تولید داخلی درنظر گرفته است كه هم اكنون واردات یكهزار و 400 كالا ممنوع می باشد.
معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند افزود: با وجود اینكه بازارها در كشور با مشكل و بی رونقی روبه رو هستند اما بازارهای منطقه آزاد اروند از وضعیت مناسبی برخوردار می باشد.
وی اظهار داشت: در چند روز گذشته چهار هزار مورد بازرسی از بازارهای آبادان و خرمشهر برای جلوگیری از تخلف صورت گرفته است.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان هم در این نشست كاهش هزینه تولید، توزیع و حمل و نقل در شهرهای آبادان و خرمشهر در منطقه آزاد اروند را از خواسته های به حق مردم این شهرها بیان كرد و اظهار داشت:
مردم باید از مزایای منطقه آزاد اروند با عنایت به دسترسی به آبهای آزاد و منطقه آزاد بهره مند شوند.
بیژن ربیعی اضافه كرد: اگر نرخ گذاری و تسهیلات شهری در حمل و نقل در نظر گرفته شود می تواند در كاهش قیمت كالا موثر واقع شود.
7100/7165/ 6037


1397/05/17
17:15:31
5.0 / 5
4592
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , توسعه , تولید
این مطلب نیوباکس را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
نیو باکس
newbox.ir - تمامی حقوق نیو باكس محفوظ است

نیو باكس

بسته بندی و جعبه