رئیس اتحادیه بنكداران و طاقه فروشان:

گرانی تقاضای پارچه را كم كرد

گرانی تقاضای پارچه را كم كرد نیو باكس: با نزدیكی به ایام پایانی سال بازارهای مختلفی همچون بازار پوشاك و پارچه با رونق كسب و كار مواجه می شود كه بگفته رئیس اتحادیه بنكداران و طاقه فروشان با وجود رفع نیاز بازار، تقاضا به سبب رشد دو برابری قیمتها افت كرده است.


در ایام پایانی سال ایرانیان در كنار خانه تكانی به ظاهر خود باز می رسند و خرید لباس نو جزئی از برنامه آنها شمرده می شود، نو نواری لباس به صورت سفارشی دوزی و دوخته شده نیاز به مواد مصرفی همچون پارچه دارد كه ایرانیان در كنار خرید لباس دوخته علاقه شدیدی به خرید پارچه و دوختن لباس سفارشی دارند از این رو در روزهای پایانی سال بازار پارچه یكی از بازارها است كه رونق كسب و كار به خود می گیرد.
در ارتباط با بازار بنكداران و طاقه فروشان، امیر قدیمی نژاد - رئیس این اتحادیه - به ایسنا اظهار داشت: بازار پارچه هم اكنون با هیچ كمبودی روبرو نیست و نیاز این بازار بوسیله تولید داخلی و واردات رفع می شود.
وی افزود: در زمینه واردات پارچه به دنبال نوسانات نرخ ارز و سیاست گذاری های تجاری كشور، ممنوعیتی لحاظ نشد و واردات با دریافت ارز نیمایی و ارز آزاد به كشور انجام شد كه نرخ ارز نیمایی و آزاد تفاوت چندانی با یكدیگر نداشت.
رئیس اتحادیه بنكداران و طاقه فروشان با تاكید بر اینكه بازار به سبب رشد قیمت دلار طی سال جاری با تورم همراه شده است، اشاره كرد: قیمت محصولات هم اكنون نسبت به مدت مشابه سال قبل با وجود رشد سه برابری قیمت دلار در حدود دو برابر رشد داشته است و تجار برای ادامه حیات این صنف و كسب و كار چندین و چند ساله خود میزان سود فروش را به شدت كاهش داده اند.
قدیمی نژاد تصریح كرد: تقاضا برای پارچه از طرف مردم امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با افت همراه بوده و دلیل این امر افزایش هزینه های خانوار و كاهش قدرت خرید افراد است.
وی در پاسخ به این سوال كه متقاضیان به دنبال محصول وارداتی هستند یا تولید داخل، اظهار داشت: عموم مردم كیفیت و قیمت محصولات را بررسی می كنند و آنچنان به دنبال نام برند و كشور تولیدكننده آن نیستند، اما ناگفته نماند كه اگر محصول ایرانی با محصول مشابه وارداتی دارای یك كیفیت و مقرون به صرفه باشد، كالای ایرانی را خریداری می كنند.
رئیس اتحادیه بنكداران و طاقه فروشان با اشاره به كیفیت جهانی محصولات داخلی تصریح كرد: محصولات ایرانی به كشورهای تركیه، ایتالیا و كشورهای همسایه صادر می شود كه متأسفانه به سبب تأثیر تحریم ها، بازاریابی در بازارهای اروپایی به صورت امروزی و اقتصادی انجام نمی گیرد.



1397/11/23
14:21:46
5.0 / 5
4707
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , تورم , تولید
این مطلب نیوباکس را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
نیو باکس
newbox.ir - تمامی حقوق نیو باكس محفوظ است

نیو باكس

بسته بندی و جعبه