رحمانی اعلام كرد:

راه كاهش خودرو های ناقص پیدا شده است

راه كاهش خودرو های ناقص پیدا شده است به گزارش نیو باكس طبق اعلام وزیر صنعت، معدن و تجارت، از ۸۰ هزار خودروی ناقص در یك كارخانه خودروسازی، حدود ۵۰ هزار دستگاه تكمیل و به بازار عرضه شده و تنها ۳۰ هزار دستگاه دیگر باقی مانده است.


به گزارش نیو باكس به نقل از ایسنا، رضا رحمانی در حاشیه مجمع سالانه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، اظهار نمود: طبق صحبت ها با مدیر یكی از شركت های خودروسازی، تعداد خودرو های ناقص موجود در این شركت از ۸۰ هزار دستگاه به ۳۰ هزار دستگاه رسیده است كه نشان داده است راهی برای تكمیل خودرو های ناقص پیدا شده است.
وی افزود: دو شركت بزرگ خودروسازی دو ماه پیش بیشتر از ۱۵۰ هزار دستگاه خودروی ناقص در كف پاركینگ داشتند اما هم اكنون تعداد خودرو های ناقص كاهش یافته است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح كرد: یكی از طریق های حل این مشكل، داخلی سازی قطعات است. البته ساخت داخل قطعات خودرویی نیازمند زمان است و بخش دیگری هم از راه واردات تأمین شده است. امیدواریم كه با راهكارهایی كه پیگیری می شود، مشكل كمبود قطعات خودرو های داخلی برطرف شود.
وی در باره جدیدترین وضعیت شركت هپكو اظهار داشت: این شركت در اختیار سازمان خصوصی سازی بوده و تعیین تكلیف سهامدار آن در حوزه وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی است كه در حال جمع بندی است.
رحمانی با اشاره به اینكه ما در ستاد تسهیل امور تولید، مصوبه ای تصویب كردیم تا منابعی از راه بانك ملی به شركت هپكو اختصاص پیدا كند، اظهار داشت: در این صورت هم مشكل پرداخت حقوق كارگران برطرف شده و هم تأمین نیاز تولیدی شركت صورت گرفته و سفارش گیری تولید انجام می شود.
وی با اشاره به اینكه مدیرعامل جدید هپكو انتخاب شده، تصریح كرد: مسئولان بانك ملی اعلام نمودند كه مشكلی برای تأمین مالی این شركت ندارند و مراحل اداری بانكی این مساله در حال سپری شدن است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره عوارض صادرات مواد خام معدنی، اظهار نمود: نمی توانیم تنها مطابق خواست یك عده عمل نماییم. در مورد وضع عوارض ۲۵ درصدی بر صادرات مواد معدنی عده ای معتقدند خام فروشی مواد معدنی اتفاق می افتد ازاین رو باید با وضع عوارض از این خام فروشی جلوگیری شود. اما عده ای هم معتقدند كه وضع عوارض سبب تعطیلی معادن می شود كه البته تمام این نظرات غلط است. درواقع هر كجا كه تشخیص دهیم ماده معدنی تولیدی مورد نیاز صنایع داخل نیست، حتما عوارض صادرات را اصلاح خواهیم كرد.
وی ادامه داد: وظیفه ما پیشگیری از خام فروشی مواد معدنی و همینطور كوشش برای ادامه تولید واحدهای موجود است و این تصمیم را برپایه مطالعات انجام شده اتخاذ نموده ایم به صورتی كه تلاش كردیم واحدهای موجود صدمه نبینند و در عین حال از خام فروشی هم جلوگیری شود.



1398/06/31
21:03:25
5.0 / 5
4605
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , بانك , تجارت
این مطلب نیوباکس را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
نیو باکس
newbox.ir - تمامی حقوق نیو باكس محفوظ است

نیو باكس

بسته بندی و جعبه