شناسایی ۴ تولیدكننده فرآورده های گوشتی غیراستاندارد مدیرکل استاندارد تهران اظهار داشت: بازرسان استاندارد، چهار واحد صنفی متخلف را که مبادرت به تولید و توزیع فرآورده های گوشتی غیراستاندارد می کردند، به مراجع قضایی معرفی کردند. به گزارش نیو باکس به نقل از اداره کل استاندارد استان تهران، طبق مقررات و قوانین استاندارد، تولید هرگونه فرآورده مشمول استاندارد اجباری، باید در واحد تولیدی دارای مجوز و آزمایشگاه، با حضور مدیر کنترل کیفیت، انجام شود؛ بدین سبب ۴ واحد صنفی با اسامی پرولند، کاشاک، جزیره گوشت و دهکده پروتئین که ادعای تولید فرآورده گوشتی در حضور مشتری دارند، بدلیل تخلف و نقض قوانین استاندارد، تولیداتشان توقیف و به دادگاه معرفی گشتند. محمودرضا طاهری با تاکید بر این که تولید و توزیع انواع سوسیس، کالباس و ژامبون مشمول مقررات استاندارد الزامی بوده و بدون دریافت مجوزهای لازم از سازمان ملی استاندارد ایران، ممنوع می باشد، توضیح داد: قبل از این نیز مکرراً به شهروندان سفارش و اطلاع رسانی شده بود که فریب ادعای دروغین این متخلفان را نخورند و از مصرف هرگونه فرآورده گوشتی فاقد نشان استاندارد اجتناب کنند. نام این ۴ واحد متخلف عبارت است از: واحد پرولند، واقع در شهرک غرب - بلوار دادمان، واحد کاشاک، واقع در سعادت آباد - بلوار دریا، واحد دهکده، پروتئین واقع در سعادت آباد - خیابان سرو شرقی، واحد جزیره گوشت، واقع در خیابان شهید رجایی نبش عراقی 1400/03/27 23:34:19 5.0 / 5 927 تگهای خبر: استاندارد , تولید , سازمان , كیفیت این مطلب نیوباکس را پسندیدید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تقدیر بعضی از تشکل ها از اقدامات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی تصویب ۵ و نیم میلیارد دلار طرح سرمایه گذاری خارجی در سال ۱۴۰۲ گران فروشی در صدر تخلفات شب عید تولید پژوپارس در پاسکاری تصمیات دستگاه های اجرائی مردم متضرر اصلی! نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۵