ضرورت بهبود کیفیت آرد نان خشک گران تر از نان تازه است به گزارش نیو باکس، رییس اتاق اصناف تهران با اشاره به اینکه باید آرد با کیفیت تری به مردم برسد، اظهار داشت: پیشنهاد غائی ما این است که نرخ نان در کشور تک نرخی شود تا جلوی رانت و مشکلات فعلی گرفته شود. به گزارش نیو باکس به نقل از مهر، حمیدرضا رستگار، رییس اتاق اصناف تهران، امروز در نشست خبری در رابطه با تعیین دستوری نرخ بعضی از اصناف اظهار داشت: یکی از اشکالات موجود اینست که نرخ ها دیر به دست ما می رسد و وارد فرایند رسیدگی، تأیید یا تعیین تکلیف می شود. حال در ماه مرداد قرار داریم، اما هنوز چند اتحادیه نتوانسته اند نرخ خویش را دریافت کنند؛ بعنوان مثال، نرخ اتحادیه آرایشگران باید از جانب اتاق اصناف تأیید شود. ما مسئولیت خویش را انجام داده ایم، اما معین نیست چرا این فرایند تا مرداد به طول انجامیده است. وی اضافه کرد: اگر ما مرجع هستیم، نرخ هایی که ارائه می دهیم بعد از تصویب کمیسیون نرخ گذاری و بر مبنای بررسی های میدانی، هزینه آب، برق، گاز، مالیات، کارگر و آنالیزهای دقیق تعیین می شود. متاسفانه بعد از انجام کار توسط ما، سازمان مرتبط باید تعیین تکلیف کند که این کار را انجام نمی دهد. رئیس اتاق اصناف تهران اضافه کرد: در این فاصله زمانی، واحد صنفی نمی تواند بدون نرخ فعالیت کند. همان گونه که حقوق کارمندان ابتدای سال تعیین می شود، نرخ ها هم باید بموقع مشخص شود. وقتی اجاره بها و هزینه های آب، برق و سایر موارد به روز می شود، منطقی نیست که نرخ ها معطل بمانند. وی افزود: دستگاه های مرتبط باید حداکثر تا پایان فروردین نرخ را تصویب کنند تا ۱۱ ماه باقیمانده سال، کارها طبق قانون و ضوابط صورت گیرد. نان باید تک نرخی شود رستگار ضمن اشاره به بحث نان اظهار داشت: به سبب حساسیت ملی و سهم بالای یارانه ای که دولت پرداخت می کند، هدف اینست که این یارانه به دست مصرف کننده نهائی برسد. اما چند نرخی بودن نان موجب می شود نتوانیم نظارت و بازرسی دقیق انجام دهیم. اتحادیه نانوایان آنالیز نرخ نان را ارائه کرده است، ولی اگر واحد صنفی را موظف به پخت نان دولتی نماییم، هزینه و درآمد باید منطبق با حقیقت باشد و نمی توان از نانوا خواست با هزینه شخصی این کار را انجام دهد. وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد نهائی ما اینست که نرخ نان در کشور تک نرخی شود تا جلوی رانت و مشکلات فعلی گرفته شود و یارانه مستقیم به دست مردم برسد. هم اکنون، طبق آمار، بیشتر نانوایی ها مخصوصاً در شهرستان ها نان دولتی می پزند، اما باید بسمت تک نرخی شدن حرکت نماییم. رئیس اتاق اصناف تهران در مورد این که گفته می شود با خروج الزامی اتباع افغان، حدود ۶ درصد از مصرف نان کم شده است، اظهار داشت: همچنان نان غذای اصلی مردم ماست. همان گونه که آب نیاز همگان است، نان نیز چنین جایگاهی دارد. البته بخشی از جامعه از نظر معیشتی ضعیف تر است و باید تدبیری برای آنها اندیشید. اتباع نیز میهمان ما هستند و باید با حساب و کتاب به آنها خدمات داد. کیفیت نان جای بحث دارد وی تصریح کرد: امروز متاسفانه نان خشک گران تر از نان تازه است. این به خاطر آن است که برخی نان یارانه ای را خشک کرده و می فروشند. مردم هم باید در مصرف دقت کنند تا منابع هدر نرود. رئیس اتاق اصناف تهران اظهار داشت: کیفیت نان نیز جای بحث دارد که بخشی در ارتباط با تجهیزات و آموزش نانوایان و بخشی در ارتباط با کیفیت آرد است. باید آرد با کیفیت تری به مردم برسد. وی تاکید کرد: نانوا موظف است نرخ نان را در محل نصب کند. این یک فرهنگ و مطالبه عمومی است و مردم نباید نسبت به آن بی تفاوت باشند. اگر گزارشی دارید، حتما به ما ارائه دهید تا رسیدگی نماییم. رستگار اظهار داشت: درد و درمان این مورد مشخص است و تنها چاره، تک نرخی شدن نان و رساندن یارانه به انتهای زنجیره است. به طور خلاصه رئیس اتاق اصناف تهران عنوان کرد: کیفیت نان هم جای بحث دارد که بخشی در ارتباط با تجهیزات و آموزش نانوایان و بخشی در ارتباط با کیفیت آرد است. این یک فرهنگ و مطالبه عمومی است و مردم نباید نسبت به آن بی تفاوت باشند. منبع: newbox.ir 1404/05/21 10:15:53 5.0 / 5 74 تگهای خبر: خدمات , دستگاه , سازمان , فروش این مطلب نیوباکس را پسندیدید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تردد 22 میلیون خودروی فرسوده در کشور اعلام آمادگی اتحادیه کسب وکارهای مجازی برای همکاری با دولت در مدیریت بحران محدودیت سقف اعتباری ثبت سفارش واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس رفع شد اعلام شرایط و ممنوعیت های واردات خودرو به سرزمین اصلی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴