کمبود ۵۰ درصدی نیروی انسانی در ساختار محیط زیست کشور

کمبود ۵۰ درصدی نیروی انسانی در ساختار محیط زیست کشور به گزارش نیو باکس، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان محیط زیست از کمبود 50 درصدی نیروی انسانی در ساختار محیط زیست کشور آگاهی داد.



به گزارش نیو باکس به نقل از مهر، شینا انصاری بامداد دوشنبه در نشستی صمیمی با کارکنان، محیط بانان و مدیران اداره کل حفاظت محیط زیست استان ایلام، ضمن گرامی داشت یاد شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، دانشمندان و شهدای محیط بان، به تبیین مهم ترین چالش ها، مطالبات و برنامه های این سازمان پرداخت.
معاون رئیس دولت ضمن اشاره به مطالبات به حق همکاران در عرصه های معیشتی، رفاهی و کمبود تجهیزات سازمان، تصریح کرد: قسمتی از این مشکلات ناشی از بحران های انباشته شده از سالهای گذشته است. از طرفی، شرایط اقتصادی کشور، تحریم های ظالمانه و چالش های سالیان اخیر نظیر تأمین منابع آب، وضعیت تالاب ها و ناترازی سوخت، شرایط ویژه ای را بر دولت چهاردهم تحمیل کرده است که باید با نگاهی واقع بینانه به آنها نگریست؛ با این وجود، این شرایط به هیچ عنوان نافی مسئولیت ما در قبال بهبود وضعیت همکاران نیست.
وی با تقدیر از نگاه ویژه و توسعه پایدارمحور دکتر پزشکیان، رئیس دولت محترم، به حوزه محیط زیست و دستور ویژه ایشان به سازمان برنامه و بودجه برای تأمین زیرساخت ها و تکنولوژی های جدید اضافه کرد: متاسفانه با بروز جنگ ۱۲روزه، خیلی از برنامه ها و طرح های پیش بینی شده با کندی مواجه گردید، اما با وجود تمام فرازونشیب ها، پیگیری برای تجهیز پاسگاه ها و ناوگان لجستیکی و خودرویی سازمان با قوت ادامه دارد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به بحران فرسایشی نیروی انسانی در این سازمان اشاره کرد: بطور میانگین حدود ۵۰ درصد از پست های سازمانی در کل کشور و در عرصه محیط بانی تا ۶۰ درصد در تعدادی استانها بلاتصدی است که این شکاف عمیق به یک چالش جدی تبدیل گشته است.
وی اضافه کرد: برای برون رفت از این وضعیت، سال قبل سند نیروی انسانی با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی نهائی و تصویب گردید تا بصورت سالانه نیروهای جدید تزریق شوند. امسال هم آزمون استخدامی برای جذب ۴۸۰ نیروی انسانی با تأکید بر حوزه های تخصصی نظیر حقوقی، فناوری اطلاعات (IT) و پایش صنایع در دستور کار قرار گرفته است.
انصاری درباب مطالبات حقوقی و معیشتی پرسنل، به لزوم بازبینی در پایه های حقوقی سازمان و رفع تبعیض های پرداختی اشاره نمود و اظهار داشت: پایه حقوقی سازمان محیط زیست متاسفانه در گذشته خیلی پایین بوده و سرعت تورم همیشه از کوشش های انجام شده پیشی گرفته است؛ بنابراین اصلاح این رویه نیازمند ورود تقنینی و پیگیری از مجاری قانونی می باشد.
وی درباب موضوع عوارض آلایندگی و عوارض سبز هم اشاره کرد: موضع صریح سازمان اینست که درآمد حاصل از عوارض آلایندگی در وهله نخست باید صرف رفع آلودگی و بهسازی صنایع آلاینده شود، نه این که به منبعی برای جبران هزینه های جاری شهرداری ها تبدیل گردد. با این وجود، بر مبنای بخشنامه دولتی موجود، ۵۰ درصد از این عوارض باید در امور محیط زیستی شهری و روستایی هزینه شود که سازمان محیط زیست با تمام توان بر اجرای دقیق آن نظارت خواهد نمود.
معاون رئیس دولت در بخش دیگری از سخنان خود با تمجید از عملکرد استان ایلام عنوان کرد: استان ایلام از استانهای پیشرو و ممتاز در عرصه تشکل های مردم نهاد (سمن ها) است و این ظرفیت باارزش مردمی می تواند بازوی توانایی برای محافظت از محیط زیست منطقه باشد.

منبع:

1405/07/14
10:35:56
5.0 / 5
3
تگهای خبر: آب , آلاینده , آلودگی , بحران
این مطلب نیوباکس را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
نیو باکس
جدیدترین ها

نیو باکس بسته بندی
newbox.ir - تمامی حقوق نیو باكس محفوظ است (2017تا2026)

نیو باكس

بسته بندی و جعبه
نیوباکس، مرجع جامع صنعت بسته‌بندی! با نیوباکس، در دنیای بسته‌بندی به‌روز باشید