شروع فرایند ارزیابی بنگاه های اقتصادی

شروع فرایند ارزیابی بنگاه های اقتصادی به گزارش نیو باکس، دبیر شورای سیاست گذاری سازمان دفاع از حقوق مصرف کنندگان اظهار داشت: پروسه ارزیابی بنگاه های اقتصادی کشور با حضور مدیران و نمایندگان دستگاه های مختلف در راستای دفاع از حقوق مصرف کنندگان شروع شده است.



به گزارش نیو باکس به نقل از سازمان حمایت، حسین قشمی دبیر شورای سیاست گذاری دفاع از حقوق مصرف کنندگان اظهار داشت: فرایند ارزیابی بنگاه های اقتصادی با حضور مدیران و کارشناسان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و همینطور نمایندگان دستگاهها و نهادهای ذیربط در عرصه کنترل و ارزیابی عملکرد بنگاه های اقتصادی همچون وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، سازمان ملی استاندارد ایران، بانک مرکزی، اتاق تجاری، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، سازمان توسعه تجارت ایران، سازمان برنامه و بودجه و انجمن ملی دفاع از حقوق مصرف کنندگان، به عنوان اعضای شورای سیاست گذاری اعطای گواهینامه و تندیس، صورت می گیرد.
وی اضافه کرد: روز نهم اسفند به عنوان روز ملی دفاع از حقوق مصرف کنندگان در تقویم رسمی کشور ثبت و طی ۲۳ دوره، بنگاه های اقتصادی برگزیده در عرصه رعایت حقوق مصرف کننده، معرفی و با اعطای گواهینامه و تندیس های ملی رعایت حقوق مصرف کنندگان از آنها تقدیر به عمل آمده است.
قشمی اضافه کرد: بمنظور یکپارچه سازی و ایجاد کارایی بیشتر برای تسهیل فرایندهای ثبت نام شرکت ها و معرفی برترین تولیدکنندگان سال طبق نظرسنجی مردمی، فاکتورهای ارزیابی و ارزیابی کارشناسان مجرب سازمان دفاع از مصرف کننده، سامانه روز ملی دفاع از حقوق مصرف کنندگان (هرم) طراحی و پیاده سازی شده است.
دبیر شورای سیاست گذاری و اجرایی همایش روز ملی دفاع از حقوق مصرف کنندگان اظهار داشت: این سامانه با هدف افزایش شفافیت، سرعت بخشیدن به پاسخگویی و ارتقاء سطح همکاری میان ذینفعان مختلف، به شکلی طراحی شده که کاربران در سطوح مختلف سازمانی شامل مدیران ارشد، مدیران استانی، ارزیابان و کاربران کارگزار (شرکت های افکارسنجی و کاربران در رابطه با شرکت ها) بتوانند با سهولت و امنیت بالا به اطلاعات دسترسی یافته و اقدامات مورد نیاز خویش را انجام دهند.
قشمی اضافه کرد: در بیست و چهارمین فرآیند ارزیابی انتخاب بنگاه های حامی حقوق مصرف کنندگان، بازمهندسی فرآیندها و بازبینی بخشنامه اعطای گواهینامه و تندیس رعایت حقوق مصرف کنندگان طی تفاهمنامه ای با دانشگاه صدا و سیما و اساتید دانشکده ارتباطات صدا و سیما نهائی و در ارزیابی بنگاه های اقتصادی لحاظ می شود.
وی تصریح کرد: از تمام بنگاه های اقتصادی کشور دعوت می نماییم تا بمنظور ارزیابی و سنجش قابلیت و قابلیت خود دراین فرایند شرکت نمایند، چونکه شرایط ضروری جهت موفقیت یک بنگاه اقتصادی در جهت ورود به بازارهای ملی، منطقه ای و بین المللی، موفقیت در کسب نظر مصرف کنندگان داخلی است و این امر جز با ارزیابی و سنجش عملکرد از جانب مراکز معتبر و نظارتی حاصل نخواهد شد.
حرف آخر اینکه دبیر شورای سیاستگذاری و اجرایی همایش روز ملی دفاع از حقوق مصرف کنندگان گفت: این سامانه با هدف افزایش شفافیت، سرعت بخشیدن به پاسخگویی و ارتقاء سطح همکاری میان ذینفعان مختلف، بشکلی طراحی شده که کاربران در سطوح مختلف سازمانی شامل مدیران ارشد، مدیران استانی، ارزیابان و کاربران کارگزار (شرکت های افکارسنجی و کاربران در ارتباط با شرکت ها) بتوانند با سهولت و امنیت بالا به اطلاعات دسترسی یافته و اقدامات مورد نیاز خویش را انجام دهند. وی خاطرنشان کرد: از همه بنگاه های اقتصادی کشور دعوت می نماییم تا بمنظور ارزیابی و سنجش قابلیت و قابلیت خود دراین فرآیند شرکت کنند، چراکه شرایط ضروری جهت موفقیت یک بنگاه اقتصادی در جهت ورود به بازارهای ملی، منطقه ای و بین المللی، موفقیت در کسب نظر مصرف کنندگان داخلی است و این امر جز با ارزیابی و سنجش عملکرد از طرف مراکز معتبر و نظارتی حاصل نخواهد شد.



منبع:

1404/07/03
11:11:32
5.0 / 5
89
تگهای خبر: استاندارد , اقتصاد , بازار , بانك
این مطلب نیوباکس را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
نیو باکس
جدیدترین ها

نیو باکس بسته بندی
newbox.ir - تمامی حقوق نیو باكس محفوظ است (2017تا2025)

نیو باكس

بسته بندی و جعبه
نیوباکس، مرجع جامع صنعت بسته‌بندی! با نیوباکس، در دنیای بسته‌بندی به‌روز باشید